Швейцарські волонтери через британця, який проживає у Білгород-Дністровському районі, передали пересувну операційну на Херсонський напрямок

3 месяца назад 0

Швейцарська компанія Advаnt Medical передає до Херсона пересувний травмпункт. Про це журналістам інформаційної агенції  повідомив , який зараз живе у селі Безим’янка Білгород-Дністровського району.

Сам Стів допоміг майбутньому екіпажу автомобіля розібратися з особливостями його експлуатації, зокрема з крюковим навантажувачем. Зараз авто проходить тестування в Одесі, а після цього волонтер має доставити його до Херсона. Зазначимо, що Стів кожного тижня привозить гуманітарну допомогу до сіл Херсонської області, які зараз знаходяться під постійними обстрілами.

Транспортний засіб, укомплектований необхідним медичним обладнанням, буде виконувати функції операційної. Використовуватимуть його для оперативного лікування наших військових, які боронять Україну на Херсонському напрямку.З зовнішньої сторони травмпункт виглядає як звичайна вантажівка. Але зсередини від обладнаний операційним столом, меблями, пересувними ліжками, висувним пандусом та необхідними медичними апаратами.Фото авто, зробленими під час його транспортування до Одеси, Стів поділився з нашою редакцією.