Ситуація у старостинських округах Херсонської громади станом на 3 березня

2 года назад 0

Станом на сьогодні, 3 березня, ситуація у старостинських округах ХМТГ наступна.
Без електроенергії і як наслідок без води 3 селища: Сонячне, Петрівка, Богданівка. Молодіжне, Інженерне без електроенергії. В Інженерному люди самі налагодили водопостачання. Сьогодні в Інженерне до вагітної жінки не пропустили швидку. Староста Зеленівського старостинського округу Олексій Уманський намагається вирішити питання надання їй медичної допомоги.
За його словами, сьогодні до Зеленівки завозили хліб, відкрилися магазини. Продукти харчування людям роздавали безплатно. Також людям, що потребують продуктів харчування, допомагає місцевий фермер. У самій Зеленівці є світло, вода й газ.
Староста Комишанського старостинського округу Катерина Рогова організувала доставку молока. Відтак, діти у Приозерному, Комишанах, Піонерському мають свіже фермерське молоко. Щоб його отримати потрібно мати свідоцтво про народження дитини, або документ про пільги. Днями рибалки наловили риби й роздали її людям безкоштовно. Сьогодні до усіх населених пунктів округу привезли хліб.
Староста Степанівки Олександр Ярковий повідомляє, що у половини населеного пункту немає електропостачання, людям не вистачає медикаментів та хліба. На наш запит Херсонобленерго зазначає, що аварійно-відновлювальні роботи проводяться, де є можливість. Херсонводоканал сьогодні відновив водопостачання.
Херсонська міська рада