Скільки в окупованому Генічеську коштує охолодитись

2 месяца назад 0

У тимчасово окупованому Генічеську вже давно не було дощу. Лише вітер і нестерпна спека. Як від неї врятуватись? По-перше, можна сходити на море, проте через вітер його нині штормить і купатись небезпечно. По-друге, можна купити морозиво. Поглянемо, скільки воно наразі там коштує.

Морозиво у Генічеськ привозять, в основному, з тимчасово окупованого Криму і Краснодарського краю. Вибір його великий. Одними з найдешевших варіантів є 65-грамовий фруктовий лід за 28 рублів, 60-грамове морозиво зі смаком дині і лайму з сусіднього півострова за 42, 65-грамове ескімо «100 %» звідти ж за 49, пломбір-ескімо з ваніллю вагою 85 г за 57 рублів.
Є морозиво, яке у Генічеськ привозять аж з Нижнього Новгорода, а це більше 1700 км шляху, якщо що. 80-грамовий стаканчик пломбіру вартує 100 рублів. Кримський пломбір такою ж вагою продають по 67 рублів. Ще далі від українського Генічеська до російського Омська.

Звідти привозять пломбір «на вершках» «СибХолод», 80 г якого вартують 82 рублі. 70-грамовий пломбір без цукру «Геркулес», який виробляють у тимчасово окупованому Донецьку, коштує 86 рублів. 75-грамовий пломбір «Луганскхолод» з тимчасово окупованого Луганська коштує 57 рублів.Найдорожчим і найважчим є 900-грамове «Большое» за 352 рублі. Його в окуповане приморське місто привозять з Набережних Челнів (республіка Татарстан). Між містами — більше 2000 км.

Борис ВИНОГРАДОВ,