Службового собаку Херсонського полку НГУ нагороджено медаллю “За віддану службу” III ступеня

5 месяцев назад 0

Нацгвардійців-кінологів 34 Херсонського полку Південного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України відзначили відомчими нагородами.
Про це повідомила військова частина 3056 Національної гвардії України.
Зазначається, що медаллю для службових собак “За віддану службу” III ступеня відзначено службового собаку по кличці Мухтар.
Також відомо, що кінологів, які працюють зі службовими тваринами, нагороджено заохочувальною відзнакою у вигляді подяки командувача Національної гвардії України.
“Кінологи Херсонського полку НГУ, разом зі своїми вихованцями залучаються до виконання службово-бойових та бойових завдань у складі зведених мобільних кінологічних груп на блокпостах Херсонщини, у тому числі і в районі ведення бойових дій, з метою виявлення незаконного обігу вибухових речовин, зброї та набоїв, під час відпрацювання територій у складі Сил оборони України, беруть участь в розшукових заходах диверсійно-розвідувальних груп противника”, – йдеться в дописі.
Нагадаємо, наприкінці листопада президент України Володимир Зеленський, перебуваючи на Херсонщині, нагородив військовослужбовців.
Глава держави вручив військовослужбовцям відзнаки Президента України «Хрест бойових заслуг», а також ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та «За заслуги» ІІІ ступеня.