Стало відомо, для чого Херсонська МВА закупила вітальних листівок на 11 тисяч грн

2 месяца назад 0

У лютому Херсонська міська військова адміністрація 300 листівок із гравіюванням на суму 11 тисячі 100 гривень. Вартість однієї листівки становила 37 гривень. Їх мали доставити до 29 лютого. 

Херсонська МВА на запит Медіаплатформи “Вгору” відповіла, що купівля листівок “не суперечить вимогам розділу Закону “Про запобігання корупції”, бо вважається загальновизнаним уявленням про гостинність”. 

 Як ідеться у відповіді МВА, Херсонська міська військова адміністрація системно налагоджує звʼязки з міжнародними, волонтерськими, громадськими організаціями, представниками центральних та місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами, юридичними та фізичними особами для недопущення соціально-економічної кризи в Херсонській громаді. 

“Тому придбані листівки планується використовувати як офіційні та протокольні форми привітання та представлення. Вони виступатимуть однією зі складових ділового етикету. Поширення листівок не має привʼязки до конкретних осіб або подій. Вони використовуватимуться виключно за необхідністю”, – повідомила адміністрація Медіаплатформі “Вгору”. 

У 2023 році такі листівки не закуповували.