Стало відомо ім’я гауляйтера окупованого Стрілкового на Херсонщині

2 месяца назад 0

Стало віідомо ім'я нового гауляйтера окупованого  Стрілкового.

Про це пише телеграм-канал Генічеськ.ua

Cтало відоме ім'я та прізвище нового гауляйтера окупованого курортного села Стрілкове на  Арабатській Стрілці , яке довгий час приховували. Ним виявився громадянин Росії  Чічерін Алєксандр Міхайловіч .

Алєксандр Чічерін, народжений 21 листопада 1983 року, проживає в Ростові-на-Дону. Він намагався ретельно видалити інформацію про себе в соцмережах, але завдяки фотографії, що з'явилася на телеграм-каналі окупаційної адміністрації Генічеська, вдалося його ідентифікувати та знайти профіль в соцмережах.

Чічерін намагається зберігати анонімність, однак його дії та призначення на посаду гауляйтера викликають багато запитань. Його призначення свідчить про те, що окупанти продовжують насаджувати своїх людей у ключових регіонах, намагаючись посилити контроль над окупованими територіями.

Між тим, колишній колаборант  Віктор Подоляк , який раніше скаржився на зраду з боку окупантів, був підібраний гауляйтеркою Генічеська  Оленою Терських . Вона забезпечила йому «тепле місце» у сфері розподілу гуманітарної допомоги від російської влади.