Святий Миколай цього дня не залишить без уваги нікого: поліцейські підсолодили життя та подарували посмішки херсонським дітлахам (ФОТО)

5 лет назад 0

На Херсонщині помічники Святого Миколая в погонах привітали дітей-сиріт та багатодітні родини зі святом.

Сьогодні ювенальні поліцейські стали помічниками Святого Миколая і дарували казкову атмосферу свята, солодощі, фрукти і гарний настрій  маленьким сиротам, діткам з багатодітних родин та дітям з інвалідністю.

Святкові заходи відбулися у всіх районах області. Поліцейські вітали дітей з Днем Святого Миколая та бажали хлопчикам і дівчаткам здоров'я, гарного навчання і здійснення найзаповітніших бажань.

Діти дуже раділи довгоочікуваним гостям, із захопленням розглядали поліцейських і, звісно, чекали на подарунки. Але перед цим малеча вражала гостей артистичними здібностями, читанням віршів, виконанням святкових пісень і танців. Навіть найменші, хоча і хвилювалися, але старанно розповідали віршики, а потім отримували довгоочікувані солодощі.

 Це добра і гарна традиція, вітати дітей зі святами, дарувати їм подарунки, свою увагу і тепло. Ми намагаємося зробити так, щоб чарівна святкова атмосфера для малюків стала незабутньою. Кожна щира посмішка дитини, її дзвінкий сміх, блиск в очах — це справжній скарб і найкраща нагорода, — підкреслив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько.

Після привітань та роздачі подарунків усі фотографувалися біля святково прикрашеної новорічної ялинки.

 

 

 

 

 

  

Відділ комунікації поліції Херсонської області