«Таврія» до нового сезону посилює склад гравців

2 года назад 0

Футбольні клуби готуються до нового сезону. Почала тренування і сімферопольська “Таврія”, яка з 2014 року дислокується на Херсонщині.
“Таврія” свої домашні матчі проводить на невеличкому стадіончику в селі Мар'янівка Каховського району. Проте, як зазначив у недавньому інтерв'ю на офіційному сайті клубу його віцепрезидент Данило Репілевський, сімферопольці вже підготували проєкт будівництва власного стадіону в Новій Каховці:
"Сподіваюся, що зможемо реалізувати проєкт, залучаючи кошти із державного бюджету. Стадіон відповідатиме всім вимогам української Прем'єр-ліги. Так, можливо, ми ще не вийдемо на необхідний рівень гри, але матеріальну базу вже буде підготовлено. Команді потрібні глядачі. Футбол — не лише спорт, це шоу: люди приходять емоційно відпочити, насолодитися, зарядитися енергією”, — заявив Репілевський.
Тим часом команда продовжує посилювати склад. Наприкінці минулого року з клубом підписали контракт двоє досвідчених гравців ФК “Миколаїв” Сергій Кравченко та Богдан Хобта, а вже днями до “Таврії” перейшов ще відоміший футболіст — 36-річний півзахисник Володимир Прийомов.
У середині нульових 21-го століття Прийомов подавав величезні надії: він, зокрема, регулярно виступав у складі молодіжної збірної України, за яку в 16 ​​матчах забив 4 голи. Щодо клубної кар'єри, тут послужний список Володимира просто вражає: за 18 років він встиг пограти у 18 командах! У тому числі виходив він у матчах Прем'єр-ліги в основі донецького "Металурга" та одеського "Чорноморця", виступав за "Олімпік" (Донецьк), "Металург" (Запоріжжя), "Металіст" (Харків), ФК "Олександрія". Один сезон відіграв навіть у чемпіонаті Ірану, а за команду ДПММ із Сінгапуру забив 18 голів у 23 іграх.
Зараз у “Таврії” сподіваються, що новачки вдихнуть свіжий струмінь. Тим часом сімферопольська команда мала непоганий вигляд у першій частині сезону, і тепер із 33 очками йде на 5 місці в таблиці, відстаючи від третьої команди, “Перемоги” з Дніпра, лише на 6 очок. Адже третє місце дає право на розіграш додаткової путівки до першої ліги. Тому в “Таврії” навесні будуть непогані шанси здобути собі підвищення у класі. Тим більше процес комплектації складу ще не завершено: очікується, що незабаром команда ще посилюватиметься досвідченими та відомими футболістами.
Микола ОВЧАРЕНКО ВгоруНа фото видання “Футбол 24” — новачок “Таврії” Володимир Прийомов.