‘»Теплинський все прос*ав», — Z-канал повідомив про захід ЗСУ в Олешки

6 месяцев назад 0

Пов'язаний із військовими РФ Z-канал запевняє, що ЗСУ нібито вже заходять до міста Олешки на лівому березі Дніпра.

На Херсонському напрямі швидко посилюється становище окупаційної армії РФ. Росіяни вже чекають на швидкий "жест доброї волі" в Олешках, що на лівому березі Дніпра.

Про просування ЗСУ на цій ділянці написав Z-канал "ВДВ за Чесність та Справедливість", яку ведуть російські військові, передає .

"Поки ми тут у чаті з*ємось… Х***и (українці — ред.) пройшли н.п. Козачі Табори і заходять у н.п. Олешки. Теплинський (командувач російським угрупуванням на Херсонському напрямку — ред.) всі прос*ав… Командувач ВДВ ЗС РФ, він же за сумісництвом командувач ГВ "Дніпро" генерал-полковник Теплинський, повністю прос*ав, і при цьому, занапастивши тисячі життів наших солдатів, на нашому лівому березі Дніпра", — написав ресурс.

На даний момент ці пости видалено зі стрічки Z-каналу, проте зберігся скріншот.

Слід зазначити, що підтвердження озвученої інформації на даний момент немає. Українська сторона мовчить.

Згідно з картою ресурсу DeepState, який відстежує ситуацію на фронті, і Козачі Табори та Олешки перебувають у "червоній" зоні, тобто під окупацією російської армії. Однак лінія фронту прилягає впритул до цих населених пунктів, тобто проникнення ЗСУ в ці населені пункти цілком може бути реальністю.
Відомо, що на лівобережжі Херсонської області ЗСУ планомірно створюють та розширюють плацдарми, туди перекидається важка техніка.

Раніше повідомлялось, що ЗСУ перерізали трасу з Олешок на Нову Каховку у двох місцях.