Термальна вода La Roche-Posay при пошкодженій шкірі

1 год назад 0

В офісі, будинку, у дорозі та на курорті комплексний догляд за шкірою обличчя доповнює термальна вода у вигляді спрею. Моментальне зволоження шкіри особливо важливе у приміщеннях з кондиціонерами, салонах автомобілів, у години інтенсивного сонячного випромінювання. 100 мл спрею  не займають багато місця у сумочці: персональний СПА завжди під рукою.

Навіщо косметологи та дерматологи радять термальну воду?

Пошкоджена шкіра потребує додаткового підживлення. Для синтезу колагену та еластину потрібні амінокислоти, білки, ліпіди, мікроелементи. Термальна вода – джерело незамінних (вони не синтезуються організмом людини) амінокислот та мікроелементів.

Лікування екзем, атопічного та пелюшкового дерматиту, псоріазу передбачає постійне очищення та зволоження шкіри. Термальна вода виключає ризик дефіциту вологи, сприяє регенерації епідермісу.

Термальна вода La Roche-Posay: клінічно доведена ефективність

Термальний дерматологічний центр № 1 у Європі створено 1905 року. Понад 450 тисяч відвідувачів курорту успішно розв'язали проблеми із дерматитами, сухою, проблемною, запаленою шкірою. Вся дерматокосметика La Roche-Posay створена на основі місцевої термальної води, показана для зволоження шкіри з першого дня життя дитини.

Дерматокосметика на основі термальної води La Roche-Posay діє як натуральний пробіотик та антиоксидант:

  • мікробіом шкіри відновлюється;

  • вода заспокоює подразнену шкіру, знімає свербіж, зменшує запалення, уповільнює окисні реакції;

  • пошкодження шкіри знижується на 46%, що доведено клінічними випробуваннями;

  • формується надійний захисний бар'єр проти вірусів, інфекцій, мікробів, бактерій, ультрафіолетового випромінювання та хімічних подразників.

Після випаровування одного літра термальної води La Roche-Posay залишається понад 440 мг унікального мінерального складу. Формула термальної води містить бікарбонати, кальцій, цинк, силікат, мідь.

Особлива перевага термальної води La Roche-Posay – вона збагачена селеном. У літрі води – 60 мг селену, мікроелемент підтримує еластичність шкіри, застосовується для лікування екзем, дерматитів, алергічних реакцій. Селен – незамінний мікроелемент anti-age комплексів.

На офіційному сайті міжнародного бренду La Roche-Posay легко підібрати персональний комплекс дерматокосметики для сухої, проблемної, пошкодженої, алергічної шкіри. Незалежно від лінії, базовий догляд за шкірою включає міцелярну воду та термальну воду-спрей із селеном.