Тиждень самоврядування для херсонських курсантів завершився піснею і танцем (ФОТО)

6 лет назад 0

У Херсонській державній морській академії 30  листопада 2018 року відбувся концерт «Я і академія моя!», на якому підвели підсумки Тижня студентського самоврядування. Курсанти, студенти та учні вразили глядачів розмаїттям талантів, акторською майстерністю та почуттям гумору.

Вони співали пісні, танцювали, виконували інструментальні композиції, змагалися за звання найкмітливіших та найвинахідливіших. Під час концерту нагородили переможців  конкурсів на кращий логотип студентського самоврядування ХДМА, кращий рекламний ролик академії, створений курсантами, кращий кубрик  і кращу роту Екіпажу, а також відзначили найактивніших учасників Дня студентського самоврядування. Журі на чолі з начальником відділу виховної роботи ХДМА Митрохіною Ольгою Олександрівною визначило переможців конкурсу талантів. Перше місце розділили команда КВК І курсу факультету судноводіння «Якоря» та дует у складі учениці групи ОА-2.1 ПМЛ Завгородньої Анастасії та курсанта групи 212 СП факультету суднової енергетики Чепорського Петра.

Проректор  Херсонської державної морської академії з навчально-виховної роботи Пішко Вікторія Олександрівна високо оцінила роботу курсантів, студентів та учнів  протягом Тижня студентського самоврядування, привітала переможців творчих конкурсів та побажала всім вихованцям закладу натхнення,  невичерпної енергії та оптимізму.

    

Херсонська державна морська академія