Туристичними маршрутами Херсонщини відтепер можна подорожувати за допомогою смартфону

3 года назад 0

В його межах туристичний проєкт телеком-оператора «Vodafone» «Find & Follow» створюються інноваційні пішохідні QR-маршрути у різних містах України. в тому числі — в Херсоні. Маршрути складаються з табличок з QR-кодами, які розміщені біля культурних, історичних пам’яток, та стрілок, що вказують шлях.
У Херсоні вже функціонує QR-маршрут «Стежка сови» поєднала два десятки найцікавіших туристичних об’єктів обласного центру. 3 години, 800 Ккал та 100 Мб – це все, що потрібно витратити на екскурсію. Подорож починається на залізничному вокзалі Херсона. Не потрібно спеціально шукати якість мітки – першу табличку з необхідним QR-кодом подорожуючий знайде одразу ж, вийшовши з будівлі вокзалу.
До вже існуючих маршрутів компанія «Vodafone» вирішила додати напрямок «Village Routs» — маршрути вихідного дня українськими селами, де безпечно, малолюдно, неймовірно цікаво та красиво. У співпраці з управлінням туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації було розроблено тематичний контент, з яким можна ознайомитися на сайті findandfollow.com.ua. Маючи телефон та доступ до мобільного інтернету, кожен гість області зможе підібрати сільський туристичний маршрут за власним смаком, що включає цікаві туристичні локації Херсонщини. Корисні підказки, зібрані для кожного туру, обов’язково стануть в пригоді мандрівникам.