Юрій Рожков порадив херсонцям залишатись вдома, зберігати спокій та дотримуватися правил гігієни

4 года назад 0

Такі прості, але дієві рекомендації надав херсонцям лідер Громадської платформи «Добро переможе Юрій Рожков, який продовжує,  дотримуючись усіх рекомендацій щодо охорони здоров'я, працювати — оновлювати матеріально-технічну базу наших закладів нашого міста:
"Друзі, мийте руки і зберігайте спокій! За можливості, залишайтесь вдома. Це — найдієвіший спосіб подолати коронавірус.
 А ми тим часом зможемо завершити доставку чергової партії меблів та іншого обладнання у школи і садочки."
Так, днями м'який диван від  Громадської платформи Юрія Рожкова "Добро переможе", у співпраці з Фундацією "Голландія-Україна" та Благодійним фондом "Мангуст" , отримала Антонівська ЗОШ № 18. 
  Директор закладу Ганна Довга  зазначила, що це вже не вперше школа отримує допомогу у вигляді імпортних меблів:  "Ми із задоволенням користуємось якісними партами й стільцями. Також Юрій Рожков привозив зручні крісла для кабінету психолога, диван у кабінет завуча. А цей комфортний чорний диванчик розмістимо у холі.
 Адже поки тут стоять лише саморобні меблі з піддонів, які діти змайстрували власноруч. Але "Дякую" ми кажемо не лише за доставлені меблі! Зараз дуже актуальними є засоби гігієни. І саме Юрій Рожков вкотре забезпечив нас миючими та дизінфікуючими засобами. Знаємо, що він знову, вже традиційно привезе нову партію мила зі свого підприємства, дбаючи про гігієну та здоров'я нашого шкільного колективу. Щиро вдячні йому за постійну турботу!"
Добро переможе — громадська платформа Юрія Рожкова