Юрій Соболевський: Разом ми збудуємо сучасну систему місцевого самоврядування, яка працюватиме на користь всієї громади

4 года назад 0

Одним і головних пріоритетів, які політична партія «Слуга Народу» ставить для себе на місцевих виборах, є продовження боротьби з корупцією та зловживаннями владою на місцевому рівні.
«Зараз, коли ми будуємо в Україні правову державу, боротьба з корумпованими представниками старих еліт виходить на перший план. Саме верховенство права має бути тією метою, яка дозволить подолати корупцію та повернути добробут в Україну.
Ми робимо і надалі будемо робити все для захисту законних інтересів громадян, боротьби зі свавіллям. Будь-яка влада повинна служити суспільству, а не паразитувати на ньому. На це спрямовані як ініціативи з діджиталізації адміністративних процесів, знищення самої можливості неправомірних вчинків, так і зняття преференцій та посилення відповідальності представників органів влади та місцевого самоврядування.
Впевнений, разом ми збудуємо сучасну систему місцевого самоврядування, яка працюватиме на користь всієї громади», — прокоментував голова Херсонської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Юрій СОБОЛЕВСЬКИЙ.