В абітурієнтів Херсонщини з`явився ще один варіант, де отримати якісну вищу освіту

5 лет назад 0

Майбутнє – за нами!
Ходімо разом!

«Київський університет ринкових відносин» ΙV рівня акредитації, базовий вищий навчальний заклад Українського союзу промисловців і підприємців, оголошує набір абітурієнтів!

Університет:
 — відповідає всім міжнародним стандартам;
 — оснащений сучасною навчально-матеріальною базою;
 — відомий досвідченими фахівцями!

Програми підготовки бакалаврів, магістрів розроблені на базі Державного освітнього стандарту вищої професійної освіти за спеціальностями: «Право», «Маркетинг», «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування», «Фінанси, банківська справа та страхування». В університеті здійснюється атестація держслужбовців щодо вільного володіння державною мовою.

Форми навчання — очна та заочна!

Військова кафедра – Є!

Активне студентське життя – Є!

Вищий навчальний заклад «Київський університет ринкових відносин» здійснює підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальності 051 «Економіка» на контрактній основі. Крім того, на базі університету створено Коледж для випускників 9-11 класів за спеціальностями: «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Наша адреса:

вул. Березняківська, 26-Б. (їхати від ст. метро «Лівобережна» автобусом №49 або мікроавтобусом №249 до зупинки «Озеро Тельбін»)

тел..: (044) 553-66-07; (044) 294-20-41; (044) 553-65-96; e-mail: [email protected]

www.kumr.edu.ua

Ми в соціальних мережах: facebook.com/kyivuniversityformarketrelations
 vk.com/kyivuniversityformarketrelations

УВАГА! «Київський університет ринкових відносин» сприяє вступу до університетів Словацької Республіки і отриманню диплома європейського зразка! З цією метою з 1-го вересня при університеті розпочнуть працювати курси по вивченню словацької мови. Після закінчення 1-го курсу студенти Київського університету ринкових відносин можуть перевестися на 1-й курс будь-якого університету Словаччини і водночас продовжувати навчання у Київському університеті ринкових відносин на заочному відділенні. Навчання в університетах Словацької республіки безкоштовне!

За довідками звертайтеся до Чугаєнка Юрія Олексійович. Тел.: 0677331528