В Антонівці під Херсоном працюють над відновленням електромереж та постачання газу

2 года назад 0

Сьогодні, 8 березня, аварійно-відновлювальна бригада та заступник Херсонського міського голови Анатолій Хоменко виїхали в смт Антонівка для виявлення причин, через які відсутнє енергопостачання вже понад 11 днів.
Про це повідомив директор з питань захисту економіки «Херсонобленерго» Валерій Литвин. Разом з працівниками Херсонського РЕСу було обстежено майже 8 км лінії електромереж та виявлені причини знеструмлення.
“Проаналізувавши, що необхідно для підключення електроенергії, ми прийняли рішення, за умов більш менш стабільної ситуації, що бригада енергетиків завтра виїде на місця аварій в Антонівку для ліквідації наслідків», – відзначив Валерій Литвин та попросив місцеву владу Антонівки посприяти безперешкодному проїзду енергетиків до локацій аварій.
За його словами, фахівці «Херсонобленерго» роблять та будуть робити все, щоб енергопостачання в ваших домівках було безперебійним. “Енергетики АТ «Херсонобленерго» працюють в надважких умовах, аби швидко ліквідовувати наслідки аварій.
Велика вдячність всім працівникам, які незалежно від дня тижня та часу доби, незалежно від воєнного стану та навіть сьогодні, в святковий день, ви вийшли на роботу! Я пишаюсь вашою мужністю, відвагою та бажанням бути корисними для населення! Дякую за вашу працю!», – зазначив Валерій Литвин.
Окрім того, вже сьогодні, за дорученням керівника «Херсонгазу» Альберта Зангієва, в Антонівці працюють над усуненням проблем постачання газу. Знову ж таки, за умов стабільної ситуації, у найкоротший термін постачання газу буде відновлено.
Херсонська міська рада