В чиїх руках у Херсоні майбутнє братів наших менших?

4 года назад 0

До представниць жіночого крила партії̈ «ЗА МАЙБУТНЄ» долучилася і відома в Херсоні зоозахисниця – Ангеліна Рибченко, голова правління Херсонської обласної громадської організації «захист безпритульних тварин "Шанс".
Ангеліна дає тваринам шанс на життя. ЇЇ ініціативі вже більше 10 років. « Притулок майже завжди на межі катастрофи і ледве зводить кінці з кінцями і дуже часто ми не маємо навіть потрібних ліків, і це при тому, що до нас надходить велика кількість важко хворих і тяжко травмованих тварин! », — каже представниця жіночого крила партії̈ «ЗА МАЙБУТНЄ» Ангеліна РИБЧЕНКО .
Сьогодні «Шанс» вирішує одну з головних міських проблем щодо безпритульних тварин, не отримуючи ні копійки з міського бюджету. Допомагають організації̈ не байдужі люди. Представниці «ЗА МАЙБУТНЄ» проїхали дізнатися про потреби притулку.
Вони планують придбати ліки і корма для тварин " Шансу " і знають, що у всіх розвинених країнах притулки для тварин утримуються у належному стані, а питанню захисту чотирилапих приділяється чимала увага. ПП «ЗА МАЙБУТНЄ»