В Генічеську росіянин зареєстрував підприємство з виробництва безпілотників

2 месяца назад 0

У  Генічеську , на тимчасово окупованій території  Херсонщини , з'явилася нова легітимна ціль для Збройних Сил України — росіянин із Татарстану зареєстрував підприємство з виробництва безпілотників. 

Про це повідомляє телеграм-канал Генічеськ ua.

Ця інформація зʼявилася в російському державному реєстрі 11 березня 2024 року, де зареєстроване ТОВ «Автономні системи», засновником та генеральним директором якого є  Алєксєй Александрович Благодаров .

Інформація про податковий номер Благодарова (ІНН 163203129052) вказує на те, що він раніше займався підприємницькою діяльністю в Татарстані з 2012 по 2016 рік. З 11 квітня 2022 року він також є засновником та генеральним директором ТОВ «Автомат інтегро» у Казані.

Юридична адреса цього нового підприємства з виробництва безпілотників зареєстрована в місті Генічеськ на вулиці  Центральній, будинок 10 . Цю будівлю місцеві знають, як «Універмаг». Також в цьому приміщенні до окупації працювали «Agricole Bank», більярд, магазин меблів, секондхенд та інші установи. Це вже другий випадок, коли незаконна особа зареєстрована за цією адресою.

Радимо місцевим уникати перебуванню поруч з цією будівлею, адже тепер вона є законною і пріорітетною ціллю для ураження з боку Збройних Сил України.