В Херсонській міській територіальній громаді великі плани на розвиток туризму

2 года назад 0

Навеснi та восени наступного року працiвники управлiння маркетингу мiста i туризму разом з представниками мiсцевого бiзнесу презентуватимуть конкурентнi переваги Херсонської міської територіальної громади.
Днями ж під час зустрічі фахівців цього управління з віцепрезидентом асоціації «Регіональна туристична організація «Туризм Херсона» Миколою Шаповалом та колективом управління туризму i курортів облдержадміністрації визначили пріоритетні напрямки на 2022 рік.
Зокрема, обговорено представлення туристичного потенціалу громади на національних та міжнародних туристичних виставках, планування туристичних подієвих заходів та колабораційні проєкти у сфері туризму.
На переконання учасників зустрічі, акцент слід зробити на подієвому туризмі. Зосередити його планують на унікальних природних рекреаційних ресурсах громади, водних атракціях та “зелених” маршрутах.
Зустріч провiдних гравцiв туристичного ринку відбудеться на промоційній платформі “Туристичний салон UITT(M)”, яка є одним з найпотужніших інструментів для міжнародних організацій, національних і регіональних комітетів, операторів і агентств, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа.
Першочергову увагу приділятимуть тим проєктам, які спрямовані на розвиток та зміцнення індустрії туризму Херсонської міської територіальної громади. Також обіцяють підтримку місцевим ініціативам, що мають перспективу перерости в успішний бізнес.
Вгору