В Івано-Франківську для херсонців є смачна піца

2 года назад 0

У нашому місті знайшли прихисток багато біженців з прифронтових та тимчасово окупованих територій нашої країни. Херсонці відчули на собі тягар російської війни, проте далеко в тилу в гостинному Франківську на них чекає відносний мир і спокій, а ще, смачненька піца. Good Sushi & Pizza запрошує скуштувати страви із свого різноманітного меню, в тому числі піцу, яку доставлять теплою до Вашої оселі.


Піца всім до смаку.

Наше багате меню може похвалитися величезним вибором різноманітної піци. Серед розмаїття начинок, неодмінно знайдете, ту, яка прийдеться Вам до смаку. Усі вони володіють неперевершеними смаковими та поживними властивостями, адже готуються професійними кулінарами. Їх створюють на сучасній кухні з передовим обладнанням, із дотриманням усіх кулінарних і санітарних норм.

В процесі приготування використовуються традиційні і популярні рецептури, а також авторські рецепти наших поварів. Для цього використовуються виключно екологічні, свіжі і якісні продукти, які проходять ретельний відбір та лабораторну перевірку.

Гортаючи наше меню у Вас неодмінно виникне бажання скуштувати зразу декілька видів піци, тому не вагайтеся, замовляйте побільше, тим паче, що так Ви зможете зекономити! У нас діє акція 1+1=3, тобто купляючи дві піци, третю отримуєте в подарунок, таким чином можна не тільки самому наїстися, алей пригостити свої друзів!

Ми реалізуємо не тільки піцу, але й страви азійської кухні, зокрема суші.

Недорого і смачно.

Піца в Івано-Франківську коштує по-різному, але в Good Sushi & Pizza завжди стараються зробити своє меню доступним для усіх поціновувачів цього італійського блюда. Ми встановлюємо мінімальну націнку на всі страви, а також запроваджуємо усілякі вигідні акції. Зокрема у нас на постійній основі діє акція, за якою можна придбати 3 піци по ціні двох. Таким чином можна суттєво зекономити, та отримати до свого столу їжу для великої компанії.

Якщо говорити про економію, то слід нагадати, що у нас безплатна доставка по території Івано-Франківська.

Замовити піцу можна в онлайн режимі чи за телефоном +380992382728, не виходячи з дому і вона буде оперативно доставлена до Вашого порогу. Доставка здійснюється як в межах міста, так і в сусідні населенні пункти, але в цьому випадку за додаткову плату. Транспортуються блюда у спеціальних термобоксах, тому Ви зможете поласувати ними ще гарячими, наче щойно з кухні. Також можна придбати їду на винос, відвідавши нас на вул. Грюнвальдська, 10 або вул. Сорохтея, 41А.