В музеї окупованого Генічеська загарбники проводять пропагандистські екскурсії для школярів: їм допомагають місцеві колаборанти

2 месяца назад 0

В  Генічеському краєзнавчому музеї  російські пропагандисти організовують екскурсії для місцевих школярів. На цих заходах вони просувають ідеї «руського міра» та кремлівську пропаганду для дітей.

Про це редакції  стало відомо з окупаційних джерел новин.

Відповідно до заяви представника партії загарбників і вбивць «Єдіная Росія»  Алєксандра Хлюстова , учні  шкіл Генічеського району відвідують краєзнавчий музей з метою вичення істоірії.
«Сьогодні учні однієї зі шкіл Генічеського району відвідали краєзнавчий музей. Подібна екскурсія також відбулася в Скадовську. Ми прагнемо частіше вести школярів на подібні екскурсії, щоб діти зрозуміли історію більш наочно», – розповів заступник секретаря регіонального відділення партії «Єдина Росія» Олександр Хлюстов.
 Представник партії загарбників відзначив, що планується додаткова активізація подібних заходів з метою поглибленого вивчення історії серед школярів.

Варто зазначити, що екскурсії організовуються спільно з місцевими музеями, а працівники останніх стверджують, що учні з міських шкіл часто відвідують їх, але групи із сільських територій організувати складніше. 

Проводить такі «екскурсії» з поширення російських наративів місцева колаборантка, гідесса та екскурсоводка –  Любов Скачкова . Вона часто зʼявляється у камерах російських пропагандистських ЗМІ та залюбки ділится враженнями про те, як допомагає промивати мізки українським дітям і допомагає окупантам поширювати кремлівські наративи.