В Одесі попрощались з жителем Херсонщини, військовослужбовцем Максимом Бараненком

2 месяца назад 0

В Одесі попрощались із жителем Херсонщини, військовослужбовцем Максимом Бараненком. Смертельне поранення він отримав у бою на Херсонському напрямку.

Молодший сержант Максим Бараненко загинув 28 лютого на Херсонському напрямку у селищі Кринки під час виконання бойового завдання, розповіла дружина Максима  Руслана Бойко .

За словами Руслани Бойко, до лав збройних сил Максим вступив у перші дні повномасштабного вторгнення.

"Спершу він вивіз нас з Херсона на польський кордон. Потім одразу пішов у військкомат. Максим воював на всіх напрямках: на Херсонщині, Донеччині, у Луганській області, на Запорізькому напрямку. Потім знову його направили на Херсонщину", — говорить Руслана Бойко. Одеса, люди прийшли попрощатись з загиблим на Херсонському напрямку військовим Максимом Бараненком, 5 березня 2024 рік. Фото: Суспільне Херсон
Як розповіла родичка загиблого військовослужбовця  Тамара, Максим був хорошою людиною, відмінним сім'янином, завжди допомагав усім, хто того потребував.

Загиблому Максиму Бараненку було 35 років. У нього залишилися дружина, син та донька.
 
Раніше Каховська громада повідомила, що під Авдіївкою загинув медик-евакуатор стабілізаційного пункту Олег Трегубенко. Це сталось 11 лютого 2024 року, коли він рятував поранених бійців.

На Херсонщині 20 лютого 2024 року провели в останню путь загиблого військового з Нововоронцовки Артема Задніпряного.

Також відомо, що на війні загинув житель Херсонської області Віталій Коломоєць.