В Олешках готуються до евакуації людей

2 года назад 0

В Олешках на Херсонщині працюють над програмою евакуації на випадок загрози у місті, якщо треба буде вивезти людей. Про це у своєму зверненні повідомив Олешківський міський голова Євген Рищук.
"Зараз працюємо над програмою евакуації, автобуси у нас є. На всякий випадок, якщо побачимо, що у місті є загроза, то нам потрібно буде частину міста вивезти.
Якщо будуть відбивати міст, то я розумію, що буде гаряче і потрібно буде частину людей вивезти. Я на місці, у місті, завжди з вами. Виходьте з підвалів, будь ласка, не сидіть там цілодобово. Як буде інформація про обстріли, буду вам повідомляти" , — говорить Євген Рищук.
Тим часом сьогодні, 17 березня у місто Олешки Херсонської області зайшли російські війська. Вони збираються розташуватися у місті. Про це повідомив міський голова Євген Рищук.
"Я щойно від них, мене трошки"потеребили".Загалом на зараз нічого страшного не відбувається, вони зараз заселяються у місто. Не знаємо їх позиції. Нам сказали: "підтримуйте порядок, як і підтримували, ми ніякого стосунку до вас зараз не матимемо. Патруль наш далі працює, ми далі працюємо, сміття вивозимо, хліб печемо, ми працюємо незалежно від того, що відбувається в місті", — сказав Рищук.