В Олешках хочуть ліквідувати міську стоматологічну поліклініку

3 года назад 0

Вже у четвер, 5 серпня це питання виносять на позачергову сесію Олешківської міської ради, — повідомив депутат міськради Павло Потоцький:
— Одним із головних питань порядку денного сесії, буде питання щодо ліквідації комунального некомерційного підприємства "Олешківська міська стоматологічна поліклініка".

Пам'ятаєте, як нас усіх запевняв голова громади, що всі проблеми в роботі стоматологічної поліклініки пов'язані з її керівником. Розповідалися казки про якісь кримінальні справи щодо нього. Керівник звільнився, голова громади призначив свого "фахового" керівника.
І ось фінал всього цього управління — ліквідація стоматологічної поліклініки! Може проблеми були не в колишньому керівнику, а в тому що комусь дуже сподобалося приміщення стоматологічної поліклініки?
Зрозуміло одне, комунального закладу який міг би надавати стоматологічні послуги більше не буде, а будуть працювати лише приватні. Адже декілька лікарів яких переведуть до багатопрофільної лікарні будуть не взмозі охопити населення Олешківської ОТГ.
Тож будемо, як кажуть слідкувати за руками, що буде з приміщенням стоматологічної поліклініки. Головне, як казав Олешківський міський голова: «більше не прийдеться годувати спиногризів» , — процитував Павло ПОТОЦЬКИЙ.