В Олешківській міській раді відбулася політична провокація

3 года назад 0

Сьогодні 10 грудня, під час чергової сесії Олешківської міської ради, відбулася провокація проти депутата від "Нашого краю" Павла Потоцького
Сесія міськради в Олешках цього разу була черговою, але не звичайною — представники громади, які не розділяють позицію міського голови пана Рищука щодо методів і результатів його діяльності, прийшли висловити свій протест проти вирубки дерев на житлоселищі, непомірних комунальних послуг в місті, підвищення податків на нерухоме майно в 20 разів, розбазарювання землі громади, позахмарних премій керівникам, постійних погроз та образ на адресу жителів громади, які його вибрали.
Але у сесійній залі були також і люди, які до Олешківської громади немають жодного відношення — вони назвалися активістами "Національного корпусу" і намагалися психологічно тиснути на оппозиційного депутата Павла Потоцького, влаштувавши провокацію біля його депутатського місця.

На думку місцевих журналістів, ця політична провокація була організована міським головою Олешок, якого депутат Потоцький обгрунтовано критикує за його брутальні методи керування місцевою громадою.
Навколо Павла Потоцького почали згуртовуватися інші депутати міськради, які бачать куди заведе таке керівництво громадою… Адже такі тенденції набирають обертів і становлять небезпеку для загального "одобрямса" сумнівним планам і рішенням керівника громади… Ось і вирішили "полякати" лідера опозиційних думок.
Але депутат Павло Потоцький не злякався і сповнений рішучості й надалі відстоювати інтереси громади , яка обрала його до Олешківської міськради: — Сьогодні невдоволені жителі прийшли подивитися в очі міському голові, але наймані молодики не давали простим людям потрапити до сесійної зали. На мою це вигідно самому міському голові, оскільки жителі громади та їх інтереси давно не цікаві пану Рищуку.
Під надуманими і нічим не підкріпленими звинуваченнями ці молодики намагалися не пустити і мене до сесійної зали, а потім намагалися перешкодити моїй депутатський діяльності. Але не вони обирали мене депутатом і сьогодні, як і раніше я виступав і виступатиму в інтересах громади проти захмарних заробітних плат, премій та дерибана землі в Олешківській громаді, — прокоментував сьогоднішні події в Олешківській міській раді депутат Павло ПОТОЦЬКИЙ.