В Олешківській райраді активно готуються до сесії

4 года назад 0

Активно продовжується підготовка до 51-ї сесії Олешківської районної ради. Сьогодні, 29 липня, постійна комісія районної ради, з питань науки, освіти, культури, молоді, спорту, взаємодії зі ЗМІ провела своє засідання.
У роботі комісії взяли участь голова районної ради Павло Потоцький, радник голови Людмила Шелудько, начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Олександр Зарівний, виконуючий обов’язки директора комунальної установи «Центр по обслуговуванню установ та закладів освіти району», депутат районної ради Микола Литвиненко, директор Олешківської спеціальної школи Херсонської обласної ради Алевтина Івашкова.
На чолі з головою постійної комісії Георгієм Журавко депутати Наталія Місько, Роман Чухалов, Олександр Скибінський, Людмила Паролова розглянули та обговорили проект рішення щодо внесення змін та доповнень до програми «Розвиток освіти Олешшя – інвестиції в майбутнє району», якими передбачається виділення коштів з районного бюджету на поточний ремонт ливневої каналізації у Олешківській СЗОШ №2, поточний ремонт покрівлі будівлі у Олешківській школі СЗОШ №4 та для Солонцівської школи на поточний ремонт приміщень.
Депутати та запрошені внесли свої пропозиції у питання затвердження мережі закладів загальної середньої освіти та позашкільних навчальних закладів Олешківського району на 2020-2021 навчальний рік, передбачивши, що до мережі має увійти й Олешківська спеціальна школа Херсонської обласної ради.
Активно обговорювалося також проект рішення вступу районної ради до складу засновників Олешківської спеціальної школи Херсонської обласної ради.
Також депутати підтримали прохання директора дитячо-юнацької спортивної школи щодо виділення коштів на поточний ремонт спортивної зали цього закладу та коштів для відзначення грошовими винагородами чотирьох тренерів і п’яти вихованців, які стали переможцями Чемпіонату України з веслування на байдарках і каное 21-23 липня 2020 року у м. Миколаїві.
Голова районної ради Павло Потоцький, підводячи підсумки роботи комісії, подякував депутатам за конструктивну роботу.
Детально опрацювавши усі питання порядку денного, члени постійної комісії рекомендували винести їх із змінами та доповненнями на розгляд президії та 5і-ї сесії районної ради.За матеріалами Олешківської районної ради