В тимчасово окупованих Олешках росіяни влаштували «полювання» за чоловіками

3 месяца назад 0

В тимчасово окупованих Олешках росіяни влаштовують полювання за чоловіками. Про це повідомили журналістам видання "Гривна", місцеві жителі. 

За наявною інформацією, такі рейди російські військові проводили кілька днів. Чоловікам просто на вулицях роздають повістки. Відомо, що не чіпають лише людей похилого віку, які візуально мають проблеми зі здоров'ям. Про випадки примусової мобілізації місцевого населення до лав ворожої армії поки не повідомляється. 

Також відомо про продовження проведення рейдів серед місцевого населення та раптових обшуків в будинках. Окупанти перевіряють телефони, відбирають сім-картки українських операторів, перевіряють наявність російського паспорту. 

По всій тимчасово окупованій частині Херсонської області росіяни проводять обшуки з метою пошуку "шпигунів". Перевіряють підвали, гаражі, дахи, сараї, будинки. Як повідомили самі окупанти, вже є затримання дівчини в Каховці, яка нібито передавала інформацію Збройним силам України. Наразі відомо, що такі заходи фільтрації на ТОТ Херсонщини відбуватимуться протягом тижня.