Від Тимошенка і Зеленського до зрадництва: в Скадовську окупанти призначили підконтрольного їм «мера»

2 года назад 0

«Гауляйтером» окупованого росіянами Скадовська призначена Людмила Хотієнко, колишній головний спеціаліст в.о. начальника відділу містобудування, архітектури та земельних відносин виконавчого комітету міської ради, в.о. архітектора міста.

Про це повідомляють джерела .

Людмила Хотієнко народилася 11 грудня 1984 року у селі Радгоспному (Благодатне). Після здобуття вищої освіти за спеціальністю інженер-землевпорядник два роки працювала у Радгоспненській сільраді. Останні 11 років працювала у виконавчому комітеті Скадовської міської ради. Була головним спеціалістом відділу архітектури та земельних відносин. Протягом двох років очолювала цей відділ, а також виконувала обов'язки архітектора міста. Є спеціалістом у сфері благоустрою, земельних питань та архітектури. Загальний стаж роботи у органах місцевого самоврядування — 13 років.

Восени 2021 року Скадовський міський голова Олександр Яковлев звільнив Людмилу Хотієнко з посади. Екс-чиновниця тоді казала, що претензією з боку мера на її адресу було «створення в колективі нездорової атмосфери». З огляду на теперішню посаду Хотієнко є підстави говорити, що Яковлев справедливо не довіряв їй. Людмила Хотієнко серед інших кандидатів-"слуг" В 2015 році Людмила Хотієнко балотувалася до Скадовської міськради від Батьківщин, у 2020 році — від партії «Слуга народу», але не була обрана.