Відома херсонка разом із волонтерами облаштовує годівниці для безхатніх тварин у Херсоні

1 год назад 0

Для безхатніх тварин у Херсоні та на Херсонщині встановлюють годівниці, а також всіляко допомагають безхатнім тваринам.

Про це відома фотомодель, волонтерка та громадська діячка  Анастасія Соколюк  розповіла на своїй сторінці в .

Про цей проєкт Анастасія мріяла вже давно, але не вистачало коштів. Зрештою, команда змогла закумулювати ресурси і встановила вже 37 годівничок у Херсоні та навколишніх селах.

Моя мрія здійснилася, мені вдалося втілити цей проект в реальність та нещодавно 37 годівничок для тварин були встановленні в Херсоні та деяких селах. Вони вправно працюють, наші волонтери наповнюють їх кормом майже кожен день. Тваринки їдять корм та не хвилюються. Навіть дощ не заважає. Чи це не чудо

На фото ви можете побачити, як встановлюють годівнички — тварини уважно спостерігають за процесом. Встановлення годівничок у Херсоні Встановлення годівничок у Херсоні Встановлення годівничок у Херсоні Анастасія також закликає херсонців, якщо побачать таку годівничку на вулиці, поповнювати її кормом — тварини вже звикли до них і кожного дня до них підходять. 

Також волонтерка звертається за допомогою до всіх небайдужих. 

Для підтримки та розвитку, збільшення кількості годівничок нам потрібні ресурси фінансові, а також корм. Тому якщо у вас є можливість, змога відправити нам (відправка безкоштовна) Новою Поштою корм або фінансово допомогти нашому фонду, я залишу посилання нижче. Також ми збираємо б/у або нові:
— клітки, переноски, будки (вуличні та для дому).,
— вітаміни, засоби для обробки від паразитів.,
— кігтеточки та домівки для котиків, також вуличні або для дому.

Всі деталі волонтерської діяльності Анастасії, а також реквізити для допомоги можна побачити у неї в дописі.