Війська РФ обстріляли житловий квартал Херсона: снаряд влучив у квартиру

8 месяцев назад 0

У четвер, 7 вересня армія атакувала Херсон з тимчасово окупованого лівого берега. Ворог обстріляв  житловий квартал міста та влучив у квартиру дев'ятиповерхівки.

Про це повідомили в . Служба оприлюднила фото з місця терористичного акту, вчиненого Росією  (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Снаряд окупантів влучив в одну з квартир дев’ятиповерхівки в середмісті Херсона. Внаслідок влучання квартира загорілася.

На щастя, в помешканні нікого не було, отже обійшлось без постраждалих.
Рятувальники швидко прибули на місце події та ліквідували пожежу, яка спалахнула в одній з кімнат квартири. 
Як зазначили в ДСНС, до гасіння залучили 13 вогнеборців та 4 одиниці техніки.

Зазначимо, що окупанти обстріляли Херсон та область з самого ранку. Як повідомив очільник Херсонської МВА Роман , крім вигорілої квартири в  дев'ятиповерхівки, внаслідок обстрілу пошкоджені будинки у Дніпровському і Корабельному районах міста.

Крім того, ворог також  двічі атакував Одрадокамʼянку на Херсонщині – безпілотниками та з артилерії.  Внаслідок атаки одна людина загинула, ще двоє поранені, повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр .

"Близько 9:40 по населеному пункту вдарила ворожа артилерія. Під обстріл потрапив 50-річний чоловік. Односельці доставили його до лікарні в критичному стані. Медики намагалися врятувати життя пораненого, але травми виявилися надто тяжкими. На жаль, від отриманих поранень чоловік помер", – написав Прокудін.

Через двадцять хвилин окупанти знову атакували село, цього разу скинули з безпілотника вибухівку. В результаті поранення середнього ступеня тяжкості отримали двоє чоловіків – 58 та 46 років. Їх шпиталізували.

Нагадаємо, вночі 7 вересня Росія влаштувала чергову атаку іранськими дронами по нашій країні. Протиповітряна оборона збила 25 із 33 запущених ворогом БПЛА. Декілька груп дронів-камікадзе були спрямовані переважно на Сумщину й Одещину.​