Військові РФ, які дислокуються на Херсонському напрямку погано екіпіровані — Генштаб

2 года назад 0

Російські військові, які дислокуються на Херсонському напрямку, вирізняються поганим екіпіруванням, у більшості відсутнє військове взуття, інші елементи форми одягу та спорядження.

Про це  у вечірньому зведенні Генштаб ЗСУ.

На Південнобузькому напрямку армія РФ обстріляла військову та цивільну інфраструктуру населених пунктів, що неподалік з лінією зіткнення.

"Мобілізований особовий склад російських військ відправляють на війну з огляду оперативної обстановки. Командування не зважає на рівень їх підготовленості. Таким чином російське військове керівництво намагається утримати лінію фронту. Через слабку організацію взаємодії є непоодинокі випадки так званого “дружнього вогню” між підрозділами противника ", — йдеться у зведенні. Що відомо

  • Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали понад дві сотні вогневих завдань.  чотири склади з боєприпасами військ РФ у Бериславському та Первомайському районах.
  • У Новій Каховці, в результаті ураження місця дислокації російської армії, Збройні сили України  шість одиниць озброєння та військової техніки та поранили до 150 військових.