Військовий РФ розповів дружині, що мости на Херсонщині зруйновані, не можна ні заїхати, ні виїхати — ГУР

2 года назад 0

Головне управління розвідки Міністерства оборони України  чергове перехоплення телефонної розмови російського військового, який перебуває на Херсонщині. Він розповів про стан мостів через Дніпро, по яких ЗСУ завдають ударів.

У розмові дружина військового говорить, що міст на букву "А" (ред. Антонівський) начебто "підлатали". На що чоловік відповідає, що міст не відновили, він розвалився навпіл і впав у річку.

"Мости всі зруйновані, всі. Ні заїхати, ні виїхати не можна" , — говорить військовий РФ.

Також жінка розповідає, що на зібранні у військовій частині говорили, що ротації військових не буде, а деякі військові приїжджають у відпустку і відмовляються повертатись в Україну. З ними проводиться бесіда і їх звільняють за статтею.

Що відомо:

  • Станом на 29 серпня, на Херсонщині знищені майже всі великі мости: Антонівський залізничний, автомобільний та Новокаховський. Залишилися лише пішохідні переходи.
  • 30 серпня ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ завдали 220 ударів по позиціях військових РФ, в тому числі й по трьох мостах – Антонівському автомобільному, залізничному і Дар’ївському. А також два удари по районах зосередження військ РФ в районі Киселівки і Костирки.