Викрадена голова Великокопанівської громади Валентина Костенко вийшла на зв’язок

2 года назад 0

Голова Великокопанівської ТГ була затримана російськими військовими. Вчора голова громади повідомила, що знову на зв’язку та буде ділитися результатами проведеної роботи у громаді:

«Вітаю знову всіх на моїй сторінці! 
Розпочався новий тиждень, Великокопанівська сільська рада відновила доступ до мережі інтернет і є можливість повідомляти про те, як нам живеться. 
Попередній тиждень був дуже тяжким, але ми все вистояли і не тільки вистояли, а й довели багатьом, що наша робота — це дійсно робота на захист, підтримку, допомогу нашій громаді, та і не тільки їй. Великокопанівська сільська рада працює, надає послуги, допомагає всім, хто цього потребує. Я, як голова громади, розпочинаю вести рубрику- звіт, про пророблену нами всю роботу під час військових дій. Не хотіла цього робити, але ті останні події, які трапилося зі мною та моїм колективом, спонукали до цього. За декілька днів кожен з вас побачить  результат титанічної праці колективу, який дійсно став на підтримку своїх мешканців. Тож до завтра. Ми повернемося до перших днів і пригадаємо їх.
Всім мирного неба! Бережіть себе!».