Віталій Булюк: Колеги, душею я з вами!

4 года назад 0

Українських митників привітав з професійним святом заступник голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк, який 20 років життя віддав митній службі:
Шановні колеги! Дорогі друзі! Вітаю з Днем митника!
Вам повернули професійне свято, спеціальні звання, але скоротили штат уполовину. Це не перша і, мабуть, не остання реформа, яку переживає МИТНА служба України. Яким буде її результат – покаже майбутнє. А тим часом на своєму посту ви продовжуєте доводити, що митники – це не просто ті, хто «дає добро», а службовці, які забезпечують збір доходів до казни, протистоять контрабанді зброї, наркотиків і міжнародному тероризму. Про це говорить ваш щоденний нелегкий труд і мій 20-річний досвід роботи у МИТНІЙ службі. Ваша праця для всіх бачиться "парадним боком" і завжди під пильним оком контролюючих органів і звичайних громадян. Але за показною парадністю професії, в першу чергу стоїть ваша праця, залізна витримка і високий професіоналізм. Адже сучасний митник — це юрист, економіст, психолог, кінолог і навіть лінгвіст.
Друзі! Бажаю вам реальних змін, замість постійних реформ. Бажаю розуміння і шани, а не лише матеріальної і юридичної відповідальності. Бажаю, аби ваша служба відповідала і світовим стандартам, і світовим винагородам.
Здоров'я вам і вашим родинам, щастя, добра, благополуччя і нових успіхів в ім’я української держави. Колеги, душею я з вами!, — наголосив Віталій БУЛЮК :