Віталій Булюк: Незаконність мого звільнення з митної служби підтвердив суд

3 года назад 0

Депутат Херсонської облради, керівник регіональної організації ПП «Наш край» Віталій Булюк прокоментував своє відновлення у лавах Митної служби України:
— У 2015 році за ознакою професійної належності, як державний службовець, я потрапив у рамки широкої люстрації й був звільнений із лав митної служби.
Основний Закон України та КЗпП гарантують кожному громадянинові захист від незаконного звільнення, тому за захистом свого права на працю й порушенням презумпції невинуватості я звернувся до суду.
Незаконність мого звільнення 20 березня 2015 року з митних органів, підтвердив суд. Відповідно до рішення суду моє звільнення визнано незаконним в рамках проведеної люстрації й поновлено в митних лавах.
29 липня 2021 року голова Митної служби України Павло Рябікін скасував наказ Міністерства доходів і зборів № 221-о про моє звільнення з посади та поновив на місці роботи з 21 березня 2015 року.
Продовження моєї служби в митниці — це справа десята, бо не на часі. Зараз має значення, що моє звільнення у 2015 році є незаконним й суд відновив справедливість! — наголосив Віталій БУЛЮК.