Володимир Хвостов: Ми разом робимо Україну кращою!

3 года назад 0

30 років незалежності – 30 років найвизначніших подій, досягнень, перемог та інновацій. Нам є чим і ким пишатися. Ми маємо здобутки, ставимо амбітні цілі. Разом робимо Україну кращою!, — привітав з Днем Незалежності України депутат Херсонської облради Володимир Хвостов:
— Для мене День Незалежності – це не просто свято, це 30 років плідної праці та формування особистості, це час нових можливостей та перспектив. Вдячний долі, що народився саме на межі руйнації «могутньої псевдодержави» і опинився в новій молодій країні, яка дала можливість відчути гордість за те, що я українець!
30 років для Держави, це дуже мало, але для людського віку це зрілість. І в мене, є унікальна можливість разом зі своєю сім’єю, друзями, колективом та жителями різних регіонів створювати і бачити прекрасну, сучасну, успішну країну, в якій прагне жити молоде покоління, і пишається своїм громадянством.
Друзі, ми разом пройшли скрутні 90-ті, змогли побороти шалену турбулентність економіки, побудувати новий європейський формат і досягти нарешті своєї ідентичності – Конституції, Державного Прапору, Гербу і Гімну.
Це були різні роки. Непрості і небезтурботні. Але ми довели, що маємо гідність. Військові дії на Сході зустріли всією Україною. Тоді ми народилися вдруге – як країна, та як суспільство. Після Революції Гідності кожен розуміє, що ми вільна країна, яка бореться за свою Незалежність. Кожен згадав, чому пишається своєю Батьківщиною.
30 років – це нове покоління українців. Це опора свободи, демократії та розвитку. Сьогодні ми з вами маємо свою землю, свою історію, мову, культуру та великі перспективи розвитку.
Хочу побажати кожному українцю відчувати гордість, розвивати власну країну, будувати своє майбутнє саме тут. Це – наша Україна. Любімо її. Зі Святом вас! Слава Україні!