Ворог продовжує економити бронетехніку на лівому березі при штурмах, тому йде пішки, – Гуменюк

2 месяца назад 0

Детальніше про це розповіла речниця ОК “Південь” Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону. Вона зауважила, що на лівому березі передбачувана ситуація.
ВОРОГ ІДЕ НА ШТУРМИ ПІШКИ “Вони продовжують економити бронетехніку, образно кажучи, в них є командирське ембарго, заборона використовувати броньову техніку у штурмових діях” , – підкреслила Гуменюк.

Вона зазначила, що за минулу добу були чотири спроби  у пішому порядку дістатися до наших позицій.  Окупанти намагалися з допомогою стрілецьких боїв вибити наших військових.
ВОРОГ БОЇТЬСЯ АТАКУВАТИ КЕРОВАНИМИ АВІАБОМБАМИ Крім того, певною мірою російські  загарбники обмежені у використанні керованих авіабомб.

Уроки, які засвоює ворожа авіація на Сході, передаються і на Південь. І там ми бачимо відсутність використання авіації в тому обсязі, в якому ворог раніше собі дозволяв. В тому числі з бомбардуванням позицій у Кринках, – уточнила речниця.

Російські загарбники мають страх використовувати свою тактичну авіацію з огляду на рясний літакопад на Сході. Паралельно ворог змінює свій підхід. Гуменюк уточнила, що зараз окупанти  переключаються на стратегічну авіацію. Її Росія підіймає над акваторією Чорного моря, намагаючись запускати ракети Х-22.