Ворог зазнає втрат на лівому березі та відступає, — Братчук про ситуацію на Херсонському напрямку

1 месяц назад 0

Російське угруповання “Днепр”, що воює на лівобережжі Херсонської області, зазнає великих втрат. Завдяки діям Сил оборони України противнику не вдається просунутися на Херсонському напрямку. Про це сьогодні, 30 березня, в ефірі телеканалу  розповів речник Української добровольчої армії “Південь” Сергій Братчук.

“На Херсонському напрямку контрбатарейна боротьба між силами, які перебувають на правому і лівому березі [Дніпра], триває постійно. Ворог намагається проводити по кілька штурмових дій на лівому березі по наших плацдармах, які знаходяться в цьому районі. Але наші плацдарми стоять, утримуються нашими підрозділами, й просування ворога тут немає” , — сказав він.
Братчук зазначив, що росіяни продовжують спроби штурмувати українські позиції в районі села Кринки на Лівобережжі Херсонської області невеликими штурмовими групами. Техніку використовують мінімально, “бо техніка знищується нашими дронами”.

“Ворог зазнає втрат на лівому березі та відступає” , — констатував спікер.
Він повідомив, що російське угруповання “Днепр” також відповідає за лінію фронту в Запорізькій області, і намагається там атакувати на Оріхівському напрямку. Але їхні спроби марні.