Вулиці в окупованому Генічеську — майже безлюдні

2 месяца назад 0

«Тюльпани і мімоза користуються ажіотажним попитом у Генічеську напередодні 8 Березня», — розповіло читачам окупаційне «Херсонское агентство новостей». А їх самих у цьому переконала власниця квіткового магазину наталія разумна, яка «за сумісництвом» є дружиною відомого колаборанта віктора разумного.

«Мімоза була від 100 рублів, три тюльпани — 450 рублів, їх вже розібрали, — розповіла екс-депутатка Генічеської міської ради від «опзж». — Троянди коштують від 280 до 400 рублів». Щоправда, жодних відео- чи фото підтверджень словам разумної про ажіотаж пропагандисти не навели. Натомість показали порожній магазин з купами квітів.

Такими ж порожніми є і вулиці тимчасово окупованого Генічеська, незважаючи на статус «адміністративного центра Херсонської області», який «дали» йому окупанти. «Пропонуємо трохи видів з Генічеська», — написав окупаційний телеграм-канал «Новости Херсонщины». На «видах» бачимо зовсім трішки людей, хоча фото зроблено не у святковий день 8 березня, а перед ним. Таких майже безлюдних вулиць до повномасштабного вторгнення у приморському Генічеську не було навіть у міжсезоння.

Борис ВИНОГРАДОВ,