У Генічеську торгують підробками на українську продукцію

2 года назад 0

У генічеських крамницях за 33 грн можна купити півторалітрову пляшку води «Поляна Квасова», але вода не видобувається на Закарпатті, як оригінальна, та смак у неї відрізняється. Також, жителі міста помітили підробку на туалетний папір «Обухів» у якого теж присутні помилки та російські написи на пакуванні.

Про це  тг-канал NewDay.

У чому суть Вкрай низьку якість російських товарів мешканці тимчасово окупованої Херсонщини вже встигли оцінити. Однак підприємці з росії пішли ще далі, для того, щоб їх продукцію купували, вони  вирішили виготовляти підробку  на українську продукцію.

«У генічеських крамницях за 33 грн можна купити мінеральну воду «Поляна Квасова». Від оригіналу вона насамперед відрізняється російською мовою написів і відсутністю на картинці чоловіка з трембітою. На етикетці також вказано, де цю воду виробляють у Ставропольському краї. російська  підробка на смак далека від оригіналу », — йдеться у повідомленні.

Також додається, що росіяни підробляють туалетний папір. Свою неякісну продукцію вони ховають під етикеткою знайомого українцям туалетного паперу «Обухів». Крім низької якості, від оригіналу підробка відрізняється помилками на упаковці. Наприклад, українською там написано «Київський КБК» замість «Київський КПК» (картонно-паперовий комбінат).

А що було раніше Жителі окупованого Генічеська, скаржаться на брак покупців сезонних ягід, овочів та місцевої морської риби. У той час, як ціни на іншу продукцію, б'ють рекорди.