У Херсоні діє мобільний пункт видачі гуманітарної допомоги від волонтерів та поліції

1 год назад 0

Ювенальні поліцейські та волонтери допомагають людям, які постраждали та нині потерпають від російської агресії, хто не має можливості придбати продукти харчування та речі, необхідні у щоденному побуті.

У мобільному пункті кожен може отримати допомогу, але найчастіше звертаються матері, яким необхідні дитячі суміші, підгузки та теплий одяг для малюків, багатодітні родини, люди літнього віку та ті, хто опікується людьми з інвалідністю.

— Через постійні обстріли міста ми прийняли рішення зробити пункт мобільним, тобто спільні бригади щоразу змінюють місця дислокації та відвідують всі райони міста, щоб кожен міг отримати гуманітарну допомогу , — зазначає начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Віталій Сайфутдінов.

Херсонцям видають продукти харчування, засоби особистої гігієни, теплі ковдри, люди можуть підібрати собі необхідний одяг та взуття.

Також волонтери передають на потреби хворих або людей з інвалідністю милиці, спеціальні засоби для догляду за хворими, матраци, подушки.

Поліція та волонтери роблять все необхідне, щоб зробити життя херсонців більш комфортним та допомогти їм подолати тимчасові труднощі.

Національна поліція України