У Херсоні функціонує робоча група, яка ухвалює рішення щодо розподілу гуманітарної допомоги

2 года назад 0

У Херсоні функціонує робоча група, яка, згідно з поданими заявками, ухвалює рішення щодо розподілу гуманітарної допомоги запитувачам.
Як повідомляє пресслужба Херсонської міської ради, впродовж минулого тижня (станом на 20 січня) 1 734 особи заявили про свої потреби (зокрема, 129 осіб з інвалідністю, 51 – представники багатодітних родин). Заявки за потребами були опрацьовані одразу. Встановлено, що 20% заявників жодного разу не отримували допомогу. Інформація щодо цього була передана у районні у місті Херсоні ради для відпрацювання.
Інформація щодо потреб заявників постійно спрямовується головам районних у місті Херсоні рад та старостам старостинських округів. Кожна заявка перевіряється на дублювання та виявлення категорій з особливими потребами – з метою оперативного підходу.
Нагадуємо, щоб отримати гуманітарну допомогу в Херсонській територіальній громаді, необхідно звернутися до:

  • найближчого гуманітарного центру;
  • голови районної у місті ради;
  • голови старостинського округу.

Вони допоможуть оформити заявку на отримання допомоги та нададуть інформацію про дату отримання допомоги. Для зворотньої комунікації із заявниками діє окрема телефонна лінія, за якою закріплена відповідальна особа.
За номером +38 099 253 46 16 запитувач може дізнатися статус своєї заявки та деталі отримання допомоги (адресу, орієнтований час видачі, документи, які необхідно мати з собою тощо).