У Херсоні хлопчик втік від п’яної матері та навідріз відмовився до неї повертатися

2 года назад 0

10 січня о 19:30 у Херсоні зателефонували із центру дитячих розваг – його працівники виявили 11-річного хлопчика без дорослих. Дитина була вкрай не доглянута і злякана. Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.
Патрульним дитина, яка приїхала на місце, розповіла, що пішла з будинку, де його ображають. Хотів піти в центр дитячих розваг, але не має грошей.
Поліцейські повезли його до мами (на фото) – разом із нею живе у будинку її подруги. Обидві були вдома, обидві п'яні.
Як повідомляє прес-служба поліції Херсонської області, 38-річна мама «вона відмовилася щось пояснювати, не вдалося встановити і наявність та особистість батька дитини. Хлопчик не хотів залишатися з мамою. Він був наляканий і голодний, стверджував, що його ображають, тож пішов із дому, мати це заперечувала. У будинку був безлад, не було їжі та опалення
Поліцейські відвезли дитину до лікарні та повідомили про ситуацію службу у справах дітей. Буде перевірено психологічний та фізичний стан хлопчика, побутові умови, наявність нормальних умов для розвитку дитини. Кажуть, «з жінкою проведуть профілактичну роботу, їй нададуть терміни виправлення ситуації та зміни ставлення до виховання дитини».