У Херсоні «Янголи добра» привітали ветеранів війни

3 года назад 0

13 жовтня діти з творчого колективу "Янголи добра" побували в Херсонському обласному госпіталі інвалідів та ветеранів війни. Їм подарували солодощі, повітряні кульки та колаж із фотографіями, де зображені зустрічі минулих років.
Керівниця дитячого творчого колективу "Янголи добра" Марина Колокот розповіла, що такі зустрічі хочеться робити традиційними. Як каже жінка, дрібниць у педагогіці не буває.
" Не можна одного ранку прокинутися патріотом. Треба виховувати. Ми вирішили з дотриманням всіх карантинних вимог, але обов`язково привітати наших захисників, тому що ми їм дуже потрібні ", — каже Марина Колокот.
Сергій Нікішенко служив на сході України у складі 79 штурмової бригади, пішов добровольцем. 2018 року його контузило. Зараз лікується в госпіталі. Зізнається, підтримка людей необхідна.
" З війни люди повертаються й одразу цивільне життя. У нас немає поступового соціального переходу. У багатьох хлопців посттравматичний синдром. Якраз діти, підтримка рідних дуже потрібна ", — сказав Сергій Нікішенко.

Директор херсонського обласного госпіталю Валерій Тимошенко говорить, зараз у медзакладі на лікуванні близько 100 ветеранів.
Ветерани чекають такої уваги до себе. З одного боку карантин, але вони чекають уваги суспільства, наших громадян, тому що це допомагає у лікуванні, у психологічній реабілітації", — розповів Валерій Тимошенко.
Суспільне Херсон