У Херсоні комунальники відновили комунікації у пошкоджених внаслідок авіаудару житлових будинках

2 месяца назад 0

В 11 багатоповерхових будинках Херсона відновили комунікації, які були відключені внаслідок російської атаки авіабомбами.

Про це керівник Херсонської МВА Роман Мрочко.

"Сьогодні представники Херсонської міської військової адміністрації зустрілись із мешканцями будинків, що були пошкоджені внаслідок авіаудару, який російська авіація завдала у середу.

Комунальні підприємства Херсонської міської ради оперативно приступили до ліквідації наслідків цього обстрілу. На сьогодні КП "Парки Херсона" закрили ОСБ плитами майже пів тисячі вибитих вікон, продовжують обрізати пошкоджені дерева, щоб убезпечити перехожих.", —  відзвітував очільник ОВА.

Також Мрочко повідомив, що під час зустрічі опрацювали проблемні питання, які залишились у жителів розбитих ворогом будинків. В одному з них були відсутні електрика, газ, вода. Протягом дня аварійні бригади водоканалу змогли підключити послугу до цієї багатоповерхівки на 7 під’їздів. Завдяки фахівцям КП "Херсонміськсвітло" відновили в одному з будинків електропостачання.
Оперативно було вирішене питання адресної доставки гарячих обідів, оскільки у пошкоджених будинках залишається багато самотніх людей похилого віку, маломобільних. І вже сьогодні їм привезли їжу під будинки.

Комунальні і соціальні служби працюють без вихідних, щоб якомога швидше забезпечити постраждалих усім необхідним.

Роботи з ліквідації наслідків ворожого авіаудару тривають.