У Херсоні медиків перевозять до роботи поза чергою

2 года назад 0

Медичних працівників у Херсоні перевозять у тролейбусах поза чергою. Таке рішення було прийняте під час переходу до "червоної" карантинної зони, коли ввели обмеження на проїзд у міському громадському транспорті.
Поза чергою до тролейбусів заходять медики. На вході вони мають показати посвідчення медичного працівника. Не залежно від того, чи є черги на зупинках, чи заповнені місця для сидіння, розказує директор міського комунального підприємства Херсонелектротрансу Ігор Житченко, перевізники беруть понад нормою.
" Наступного дня, як було проголошено про червону зону, на лобове скло наших тролейбусів повісили табличку, що ми медиків перевозимо позачергово ", — каже Ігор Житченко.
Водійка 1 тролейбуса Ольга Бойчук розказує, що проблем із перевезенням медиків немає.
" Коли у Херсоні і в області ввели "червону зону", то проблем з перевезенням медпрацівників немає. Говорять, що медичний працівник. Я навіть посвідчення не прошу показати. Усі заходять ", — говорить водійка тролейбуса.

За її словами наразі значно знизився пасажиропотік. Люди до роботи почали добиратися самостійно, хто пішки, хто власним авто.
Минулого року, восени, під час карантину, для підвезення медиків і інших працівників, які забезпечують життєдіяльність міста, крім перевезення поза чергою були організовані і спецрейси.
Суспільне Херсон