У Херсоні небайдужі городяни допомогли своєму земляку здійснити заповітну мрію

2 года назад 0

У свої 42 роки колишній водолаз-рятувальник Ігор Євтушенко захопився бразильським джиу-джитсу і за якихось шість років досяг у цьому виді єдиноборств вражаючих успіхів, вигравши чемпіонати України та Європи. Отримав і путівку на чемпіонат світу, але поїздку до Об'єднаних Арабських Еміратів, де він відбувався, ніхто не спонсорував. А своїх грошей бракувало: адже херсонець працює двірником у школі № 57 обласного центру, а на зарплату двірника "не розженешся".
Плекаючи надію тільки на допомогу інтернет-спільноти, Ігор у соціальних мережах попросив допомогти, хто скільки може. І сталося маленьке диво: лише за три дні люди зібрали Ігорю сімсот доларів, що їх не вистачало на квиток до ОАЕ.
А міськрада Херсона ще й придбала для городянина новеньке кімоно, яке вручив йому виконувач обов'язків заступника міського голови Сергій Циганок (на знімку) . І, мабуть, це кімоно стало для чоловіка щасливим: на чемпіонаті світу з бразильського джиу-джитсу херсонський двірник виборов золоту медаль у категорії до 69 кілограмів, завдавши переконливої поразки головному претенденту — спортсмену з Азербайджану Азаду Джафарзаде.
Херсонці у захваті: адже приклад Ігоря Євтушенка наочно підтверджує, що мрії часом здійснюються.
Голос України
На знімку : в. о. заступника міського голови Сергій Циганок (праворуч) вручає Ігорю Євтушенку новеньке кімоно для виступу на чемпіонаті світу.