У Херсоні оновлюють конструкції для зовнішньої реклами

2 года назад 0

Металеві динозаври або просто потвори – як тільки херсонці не називають рекламні борди, що сьогодні буквально заполонили вулиці Херсона. Те, що ці конструкції псують обличчя міста говорить і міська влада. Саме тому було прийнято рішення прибрати старі рекламні борди, а деякі замінити на сучасні LED-екрани.
Планується, що кількість рекламних бордів у Херсоні зменшиться вдвічі. За словами радника Херсонського міського голови Олександра Ложичева, наразі вже вдалось прибрати 95 конструкцій. Без уваги фахівців не залишаються і фасади багатоповерхівок та транспорт, які також перенасичені різноманітними оголошеннями.
Херсонці підтримують починання влади навести лад у місті із зовнішньою рекламою. З нами діляться, вже давно потрібно було зменшити кількість бордів, а деякі оновити.
Разом із тим у місті вже встановлено 10 LED-екранів для розміщення реклами. Пан Олександр додає, LED-екран замінює декілька бордів старого зразку, адже вміщує в себе кілька роликів, які прокручуються один за одним. Та навіть їх встановлюють за новим алгоритмом, враховуючи важливі нюанси побудови міста.