У Херсоні подяки міського голови вручили нацгвардійцям

2 года назад 0

Сьогодні в будинку культури текстильників відбулася урочисті заходи відзначення 30-ї річниці з дня створення військової частини 3056. У заходах взяли участь представники міської ради.
З нагоди відзначення 30-ї річниці з дня створення військової частини 3056, було оголошені та вручені подяки міського голови військовослужбовцям військової частини 3056 Національної гвардії України.
В 1990 році в місті Херсоні було створено моторизовану військову частину міліції Внутрішніх військ МВС для надання допомоги територіальним органам внутрішніх справ в несенні служби з охорони громадського порядку та боротьбі зі злочинністю.
За роки існування частини в складі ВВ МВС України, Національної гвардії України, особовий склад батальйону систематично приймав участь в різноманітних заходах, пов’язаних із несенням служби по забезпеченню безпеки громадян під час масових заходів, забезпеченню безпеки перших осіб держави під час перебування їх на території області, участі в комплексних та цільових оперативно-профілактичних операціях, які проводились на території обласного центра та області.
Херсонська міська рада постійно підтримує контакти з військовою частиною. При підготовці до виконання бойових завдань в зоні АТО надавалась допомога, а саме продуктами харчування, автономними джерелами енергопостачання (електрогенератори), бензопили.
Для поліпшення соціальних умов членів сімей військовослужбовців міською радою забезпечено влаштування дітей у дитячі садки та школи міста.
Херсонська міська рада