У Херсоні попрощались із загиблими на війні Максимом Росляковим та Андрієм Тимошенком

3 месяца назад 0

У Херсоні попрощалися з двома військовослужбовцями. Максим Росляков та Андрій Тимошенко полягли у боях на Донецькому напрямку.
Старший солдат Андрій Тимошенко загинув у бою поблизу Карлівки на Донеччині. До лав ЗСУ приєднався навесні, розповіла його тітка  Марина Король.

"У цій церкві його хрестили хлопчиком — і ось ми його проводжаємо тут. Хороший, чудовий сім'янин був, гарна людина. Андрій гідне життя прожив" , — говорить родичка.Солдат Максим Росляков у лавах ЗСУ був з січня 2023 року, говорить його мати  Ірина.  Загинув військовий біля Кліщіївки.

"Останнє навчання його було — він вчився на оператора дронів. Максим був майстром спорту зі спортивної гімнастики, син має безліч медалей" , — каже мати.Наречена Максим  Яна Бабська говорить, одружитися вони планували у грудні, але не встигли.

"Максим був дуже світлою людиною. Він дуже любив Україну, завжди рвався на позиції, дуже хотів швидше звільнити нас від російських окупантів. Ми вижили дивом, його Господь тоді зберіг. Ми з дитиною виїхали в інше місто, і він пішов воювати. Йому залишиться назавжди світла пам'ять, і я дуже сподіваюся, що все в нас вийде, щоб його життя було віддане не дарма" , — каже наречена.